pénzügyi szabályzat összeállítása minden olyan társaság számára kötelező, amelyre a számviteli törvények vonatkoznak, és tartalmaznia kell néhány kötelező tartalmi elemet. Fontos, hogy ne vegyük könnyedén a pénzügyi szabályzat összeállítását, mivel szükséges a munka megkönnyítéséhez, és megszünteti az akadályokat a cégvezetők előtt. Ha Ön is vállalkozást tervez beindítani, akkor olvassa el cikkünket, mivel rengeteg információval gazdagodhat, ami a jövőben hasznos lehet.

pénzügyi szabályzat összeállításakor figyelni kell arra, hogy a dokumentumnak minden esetben tartalmaznia kell a pénzforgalom rendjét, a pénzkezelés személyi és tárgyi feltételeit, a készpénzben és a bankszámlán tartott vagyon forgalmát, illetve a felelősség szabályait. Noha ezeket figyelembe kell venni a pénzügyi szabályzat összeállításakor, maguk a pénzügyi szabályok is eltérőek az egyes vállalkozások esetében, mivel eltér a működésük is. Egy dolog azonban biztos: nem szabad kompetencia nélkül elkezdeni a pénzügyi szabályzat összeállítását, mert a legkisebb hibából komoly problémák, sőt, bírságok is adódhatnak.

Amennyiben olyan vállalkozást keres, amely a pénzügyi szabályzat összeállítása mellett a könyvelési és egyéb számviteli feladatok elvégzését is vállalja, válassza cégünket, a Profitkész Kft.-t! Könyvelőirodánk Budapesten található, ezért főleg budapesti, érdi és diósdi cégek számára vállaljuk a pénzügyi szabályzat összeállítását, ez azonban nem jelenti azt, hogy távolabbi vállalkozások megkeresését nem fogadjuk szívesen. Ha érdekli a pénzügyi szabályzat összeállításának folyamata, illetve egyéb tevékenységeinkről is szívesen olvasna, látogasson el a www.profitkesz.hu címen megtalálható weboldalunkra!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a pénzügyi szabályzat összeállításával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-30-923-1033-as telefonszámon, illetve az info@profitkesz.hu e-mail címen!