csütörtök, február 20, 2020
kkvtrend.hu

Milyen közterheket kell fizetnünk az alkalmazottak után?

2018-03-29 Együttműködés

Nincs tisztában azzal, hogy a változásoknak megfelelően milyen közterheket kell fizetnie alkalmazottai után? A közterhek mértéke változott az év elejétől, amivel tisztában kell lenni. Egy megbízható könyvelő iroda részletesen tájékoztatja a tudnivalókról, valamint teljesíti a bérszámfejtést és az egyéb pénzügyi feladatokat is.

A bérügyvitel szaktudást, nagy odafigyelést és a határidők pontos betartását igényli. Bármilyen vállalkozást vezetünk, könnyen kiszámolhatjuk, hogy milyen járulékokat kell kifizetnünk munkavállalóink után, és pontos képet kaphatunk arról, hogy a módosított munkáltatói járulékok, illetve az összesített bérköltség milyen kiadásokat jelent a számunkra. Fontos tudnunk, hogy a szociális hozzájárulási adó 2018-tól ismét kedvező irányba változott: közel 20%-kal csökkent! A közterhek csökkentése említésre méltó, hiszen utoljára jó néhány évvel ezelőtt volt példa erre. Érdemes munkaügyi szakemberek segítségét kérnünk az elszámolások ideje alatt, ugyanis a változás miatt nem mindegy, hogy mikor melyik adómérték az érvényes. Az átmeneti szabály szerint a megváltozó adómértéket abban a hónapban kell először alkalmaznunk, amikor az hatályba lép. Egy tapasztalt könyvelő iroda munkatársai tisztában vannak a folyamatos változásokkal, így teljes körű információt tudnak nyújtani. Célszerű minden pénzügyi teendőt megbízható egy könyvelő irodára bíznunk, így az aktuális jogszabályok betartása miatt sem kell aggódnunk.

Több, mint húsz év tapasztalattal nyújtunk magas minőségű szolgáltatást a pénzügy területén. A Mexvel Kft. könyvelő irodája felkészülten áll rendelkezésére székhelylétesítéshez, bérszámfejtéshez, adóbevallás elkészítéséhez egyaránt. Informálódjon részletesen cégünkről a www.interport.hu címen elérhető weboldalunkon!

Legyen tisztában azzal, hogy milyen közterheket kell fizetnie dolgozói után! Végezze gondtalanul teendőit azáltal, hogy a bérszámfejtést és az egyéb pénzügyi tennivalókat könyvelő irodánkra bízza! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-267-4254-es telefonszámunkon!

 

 

Like this Article? Share it!