A szó szoros értelmében véve pénzügyi szolgáltatásnak tekinthetjük egy brókercég tevékenységét, vagy a pénzügyi tanácsadást is, ám a számviteli törvény értelmében ebbe a témakörbe kizárólag azok a szolgáltatások tartoznak, amelyek szerepelnek egy könyvelőiroda tevékenységi körében.

A számviteli törvény és az ehhez kapcsolódó kormányrendelet meghatározza a pénzügyi szolgáltatások előírásait. Ennek témakörébe tartozik a könyvvezetés, illetve a beszámolókészítési kötelezettséghez kapcsolódó feladatok, valamint a könyvviteli és a könyvvizsgálói tevékenységet is ide sorolja. A pénzügyi szolgáltatások része a teljes körű könyvelés, a végelszámolási könyvelés, az adóbevallások készítése, az adótanácsadás, a bérszámfejtés, a hatósági ügyintézés és képviselet, az éves pénzügyi beszámoló összeállítása, valamint a jogszabály által előírt szabályzatok elkészítése.

pénzügyi szolgáltatások igénybevétele javasolt minden vállalkozás számára, hiszen nem csak időt, de pénzt is spórolhatnak velük, ami bármilyen cégnek a javára válik. Sokan azonban még így is saját alkalmazottal végeztetik el ezeket a feladatokat, holott ez a munkakör nem kíván meg egy teljes munkaidős foglalkoztatottat, ráadásul a bérköltség és a pénzügyi szolgáltatások igénybevétele egy könyvelő irodánál hatalmas különbséget jelent a kiadások terén.

Cégünk, a Profitkész Kft. teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. Díjszabásunk kedvező, kollégáink pedig szakértőnek számítanak a maguk területén, ezért, ha pénzügyi szolgáltatásokat szeretne igénybe venni,  érdemes bennünket választania. Ha szeretne további információhoz jutni tevékenységünkkel kapcsolatban, keresse fel a www.profitkesz.hu címen elérhető weboldalunkat, és tudjon meg többet pénzügyi szolgáltatásainkról!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését pénzügyi szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a 06-30-923-1033-as telefonszámunkon, illetve írjon nekünk üzenetet az info@profitkesz.hu e-mail címünkre!