Hazánkban még kevésbé közismertek a mobil házak, pedig külföldön számtalan esetben előszeretettel használják ki az előnyeiket. Hogy milyen előnyöket? Például azt, hogy ahogyan a nevükben is benne van, mobilak, könnyen áttelepíthetőek egyik helyről a másikra, ugyanakkor annyira komfortosak, hogy akár állandó lakóhelyként is kiválóan funkcionálnak. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen felhasználási lehetőségeik vannak a mobil házaknak!

A mobil házak, mint ahogyan már említettük, állandó lakásként is használhatóak, de az esetek többségében nyaralóként vagy hétvégi házként tekintenek rájuk. Azonban ennél jóval sokoldalúbb megoldásról van szó: egy mobil házat viszonylag kis költségvetésből megépíttethetünk, hogy aztán albérletként kiadva, minden hónapban bevételhez juttasson. A saját kertbe épített, különálló mobil ház remekül használható dolgozóhelyként is, ha a lakásban nem biztosítottak a megfelelő körülmények a munkához. És ezzel még nincs vége! A mobil ház cégek számára is kiváló lehetőség, méghozzá számtalan esetben: válhat belőle céges nyaraló, munkásszállás, iroda, üzlethelyiség, mobil kereskedelmi üzlet, raktárhelyiség, őrző cégeknek őrtelephely, rendezvényekre étkező és szociális helység is. A mobil ház teljesen összkomfortos, „igazi” lakás érzetét kelti. Sajnos sokan alábecsülik, látatlanban úgy gondolják, hogy nem elég stabil, a valóság azonban az, hogy egy rendkívül sokoldalú, stabil, biztonságos szerkezet, amit rendkívül sokoldalúan lehet felhasználni, az ára pedig megfizethető.

A mobil házat mindenkinek ajánljuk, akinek egy könnyen áttelepíthető épületre van szüksége, akár lakni szeretne benne, akár a cégét működtetni. Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.fa-lak.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel, akkor pedig forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 2 772 472-es telefonszámon vagy a fahaz@t-email.hu e-mail címen! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban akár még a mai nap folyamán.