Egy villanypásztor számos részegységből tevődik össze: a kerítés oszlopaiból, illetve a közéjük kifeszített vezetékekből, vagy szalagokból, illetve a villanypásztor tápegységből. Ez utóbbi talán a legfontosabb alkatrész, hiszen nélküle a legkorszerűbb, legújabb villanypásztort sem lehet másra használni, mint területek szimpla elkerítésére.

Villanypásztor tápegységet számos változatban szerezhetünk be a teljesítménytől függően, de kialakításban is széles a választék. A hálózatról működtetett villanypásztor tápegységek a legelterjedtebbek, de ma már arra is van megoldás, ha a hálózatra kapcsolás nem megoldható. Ez utóbbiak napelemmel működnek, amelyeket külön kell telepíteni, a hatékonyságuk viszont megfeleltethető a hálózati tápegységekével. A kis, közepes és nagy farmokra fejlesztett villanypásztor tápegységek egyszerűen kezelhetőek, ezzel téve még könnyebbé a villanypásztorok üzemeltetését.

Amennyiben szüksége lenne villanypásztor tápegységre, illetve alkatrészekre, cégünk, a Bentley Magyarország Kft. áll az Ön rendelkezésére is! Több éve kínálunk megbízható megoldásokat az állattartók számára, de vállaljuk a telepítést is, amit rövid idő alatt tudunk elvégezni. A választékunkból beszerezhető villanypásztor tápegységek a legmodernebb technológiát képviselik, az áruk pedig kedvező, így mindenképp érdemes mellettük dönteni. Számos típust kínálunk, így olyan villanypásztor tápegységeket tudunk biztosítani az ügyfeleinknek, amik tökéletesen megfelelnek az igényeiknek. Ha szeretne többet is megtudni termékeinkről és szolgáltatásainkról, keresse fel a weboldalunkat, amit a www.speedrite.hu címen érhet el!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne villanypásztor tápegységet, valamint egyéb, a villanypásztorok telepítéséhez szükséges alkatrészeket vásárolni, illetve igénybe venné szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-30-625-9329-es és a +36-22-414-100-as telefonszámunkon, de üzenetet is írhat nekünk a honlapunkon megadott e-mail címek valamelyikére!