Ma már szinte nincs olyan üzleti szektor, amelyben nem lenne kiélezett a verseny, még egy ilyen kis országban is mint Magyarország. Éppen ezért érdemes megkülönböztetettnek lennünk versenytársainktól. Ebben elsősorban a céges arculat segít, amelyet jól bevált marketing eszközökkel tudunk népszerűsíteni. Egyik eleme maga a brandépítés, amely lényege, hogy minél több leendő ügyfél ismerje meg a nevünket, s ezáltal termékeinket, szolgáltatásainkat. Ennek az egyik legnépszerűbb és legkifizetődőbb módja az egyedi céges reklámajándék.

Egy cég számára fontos, hogy megjegyezzék és termékeivel, szolgáltatásaival azonosítsák. A külsőségekre ezért nagyon sokat kell adni manapság. Ez elsősorban azért fontos, mert a cég által kifele mutatott minőséget, az azzal találkozók összevonják annak szolgáltatásával is. Gondoljunk csak azokra a cégekre akik saját színt, dallamot vagy kabalafigurát társítottak magukhoz. Ezeket offline és online felületeken népszerűsítik és szóróanyagaikon, reklámajándékaikon is feltüntetik.

Kövessük a nagy cégek példáját!

Tanuljunk a nagy és sikeres cégektől, akik már felismerték, hogy a reklámajándékok milyen jó marketing eszközök és mennyire hatékonyak a brand építésben. A reklámajándék tulajdonképpen egy olyan ingyenes termék, amelyet leendő ügyfeleinknek osztogatunk, például bemutatókon, céges rendezvényeken, kiállításokon stb. Sokan társítják a reklámajándék osztást valamilyen adatbázis építéssel, így két legyet ütnek egy csapásra.

Ezen logózott tárgyak segítségével tehát nem csak márkanevünk válik ismertté, de mi is hozzájuthatunk olyan fontos adatokhoz mint az e-mail címek, amikre hírlevelet küldhetünk. Sokan nyereményjátékokhoz is előszeretettel ajánlanak fel reklámajándékokat, amely szintén a cég nevét népszerűsíti.

A Promotion Studio Bt honlapján mindenféle egyedi reklámajándék fellelhető, amire vállalkozásunknak szüksége lehet, így egyedi tollak, esernyők, autós kiegészítők, hűtőmágnesek, táskák és kulcstartók is. Érdemes körülnézni a http://cegesajandek.com/ webcímen, de akár termékmintákat is kérhetünk a 06 30 336-81-41-es telefonszámon vagy a cegesajandek@cegesajandek.com e-mail címet felkeresve.